Over ons aanbod

Wat we aanbieden...

Uitvoeren van een contextanalyse

In 2 dagdelen maken we samen met jullie een volledige scan van jouw bedrijf, in relatie tot alle stakeholders met hun eisen, wensen en verwachtingen. Waar sta je nu, wat zijn belangrijke ontwikkelingen op jouw markt, waar wil je staan in 3-5 jaar en wat moet je daarvoor nu (lees: dit jaar) doen. Het resultaat is een kader, met duidelijk gedragen doelstellingen, zonder overbodige ballast.

Kwaliteitscontract

Na de inrichting van uw kwaliteitssysteem, zijn wij voor de ondernemers die bij ons een onderhoudscontract hebben afgesloten altijd bereikbaar voor vragen en komen we een keer per jaar in ieder geval langs om de voortgang te bespreken. U kunt tevens bijvoorbeeld de uitvoering van interne audits, ondersteuning bij de directiebeoordeling of analyse van tevredenheidsonderzoek bij ons neerleggen.

Tevredenheidsmeting

Naast klant- en medewerkertevredenheid is het voor organisaties interessant om te meten en weten hoe de andere belanghebbenden hun eisen, wensen en verwachtingen ingevuld zien. Wij verzorgen voor u de inventarisatie van gegevens en vertalen dit in to-the-point informatie over uw KPI's.

Drijfverenmeting

Mensen motiveren is de sleutel tot succes in elke organisatie. Gemotiveerde medewerkers halen meer voldoening uit hun werk en zorgen voor een goede sfeer op de werkvloer. Een belangrijke factor om mensen te motiveren is erachter komen wat hun drijfveren zijn. Profile Dynamics® heeft een online drijfverentest ontwikkeld om u hierbij te helpen. De objectieve en neutrale uitslag van de drijfverenanalyse wordt voorzien van een uitgebreide en persoonlijke toelichting. Profile Dynamics® maakt drijfveren van mensen, teams en organisaties helder en inzichtelijk.

MT coaching

Wij begeleiden een directie- of management team in het uitvoeren van een gezamenlijk vastgesteld jaarplan.

Teamprestatie

Het soepel en goed functioneren van teams, afdelingen en projectgroepen is essentieel voor het efficiënt laten verlopen van werkprocessen binnen bedrijven en organisaties. Ook heeft het direct effect op de uitstraling en prestaties van de rest van het bedrijf. Zoekt u naar manieren om de effectiviteit in uw projectteam te verbeteren? Wilt u graag de samenwerking binnen uw afdeling versterken? Of staat u voor de vraag hoe u twee teams van verschillende organisaties na een fusie doeltreffender op elkaar kan afstemmen? Wij kunnen u hiermee helpen!

Onze abonnementen

Brons

duur minimaal 1 jaar

499/jaar
  • nazorg op het geïmplementeerde kwaliteitssysteem

Zilver

duur minimaal 1 jaar

1599/jaar
  • alles van Brons + MT/Directie coaching op het realiseren van jaarplan

Goud

minimaal 1 jaar

12.500/jaar
  • Alles van zilver + telefonische vraagbaak voor alle organisatievragen mbt kwaliteitssysteem

Ons Team

Jan Erik Lemke

Inspirerende, enthousiaste ondernemer, met een hart van goud. Is pas tevreden als alle doelen zijn behaald!

Maarten Wilts

Bevlogen ondernemer, gedreven om voor anderen het verschil te willen maken. Staat nooit stil...